SEO case: Vangrails Sanders

Vangrails Sanders heeft een perfecte naam gekozen. Zaakvoerder Tim Sanders zorgt er met vangrails en aanrijbeveiligingen op maat van zijn klanten voor dat industriële omgevingen veiliger worden, voor de werknemers, de infrastructuur en de goederen. Na een traject van ruim een jaar bereikten we topposities voor al hun zoektermen.

Resultaten van SEO

Zoals de Britten het zo eloquent verwoorden: “The proof of the pudding is in the eating”. Googel daarom gerust zelf even naar ‘vangrails’, ‘rvs stootpaal’ of ‘aanrijbeveiliging’. Dankzij de input van de klant en onze SEO-inspanningen staat Vangrails Sanders telkens helemaal bovenaan. En dat meer dan een jaar na de (voorlopige) afronding van het traject.

“We hebben een jaar geïnvesteerd in onze SEO. Daar plukken we nu, anderhalf jaar later, nog steeds de vruchten van. Digital Climax is vlot bereikbaar, denkt mee en focust op resultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking.”

Tim

Zaakvoerder, Vangrails Sanders

vangrails-sanders keyword positie

SEO op lange termijn

Elke klant is anders en elk SEO-traject is anders. Sommige bedrijven schakelen ons in als freelance SEO-expert, anderen werken voor beperkte tijd met ons samen, de meerderheid ontdekt de meerwaarde van SEO en doet structureel beroep op ons. Maar omdat SEO een lange termijn strategie is, werkt het gegarandeerd. SEO is je website verbeteren. Zo zet je steeds stappen vooruit.

Vangrails Sanders werkte ruim een jaar samen met ons. Op die tijd kregen we hun belangrijkste zoekwoorden bovenaan in de zoekresultaten. Ook daarna bleven die renderen en verkeer naar de website sturen. Nu Tim een nieuw productaanbod in de markt zet, doet hij opnieuw beroep op Digital Climax om hoog te scoren in de SERP.

vangrails sanders grafiek
SEO bureau inzetten voor jouw bedrijf

Eens samenzitten?

SEO aanpassingen

Het SEO proces ziet er doorgaans hetzelfde uit voor al onze klanten. We voeren een SEO scan uit, overlopen die samen met jouw verwachtingen tijdens een kennismakingsgesprek, stippelen een strategie uit en ontfermen ons over de drie SEO pijlers: techniek, content en autoriteit. Met deze aanpassingen kregen we Vangrails Sanders bovenaan in de zoekresultaten.

Techniek

Technische SEO is het vertrekpunt van elk SEO-traject. Die stevige technische basis zorgt voor de optimale gebruikservaring. Zonder is de kans dat je scoort in Google erg klein. Voor Vangrails Sanders tekenden we bovendien een nieuwe websitearchitectuur uit. Die vormt het vertrekpunt voor onder meer contentclusters en interne links.

Contentcreatie

Door een gericht zoekwoordenonderzoek te combineren met de sectorervaring van onze klant, ontdekten we welke keywords essentieel waren om het doelpubliek te bereiken. Vervolgens creëerden we helpful content. Dat zijn SEO teksten die vragen van mensen beantwoorden, en die net daardoor hoog eindigen in de zoekresultaten.

Terug in de SEO-loop

Recent voegde Sanders Vangrails een nieuw product toe aan het aanbod. Ook daarvoor willen ze natuurlijk graag gevonden worden in Google. Zo zit deze klant naadloos terug in de SEO-loop. We creëren content, volgend die op en rapporteren tijdens een maandelijkse statusmeeting met onze klant. Alle communicatie gebeurt via ons eigen portal, zodat je steeds een duidelijk overzicht hebt van wat gebeurd is en wat nog gaat gebeuren.

Digital Climax, jouw SEO partner

Samenwerken met Digital Climax, dat is beroep doen op een ervaren team van SEO-experts. We zorgen ervoor dat je website technisch op punt staat, creëren helpful content voor bezoekers en zoekmachines en boosten je autoriteit. Zo zorgen we er als SEO bureau met focus op winst voor dat je bovenaan de zoekresultaten geraakt. Dan is de kans namelijk heel wat groter dat mensen naar jouw website surfen. Ook bovenaan staan in Google? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.