SEO Opleiding & Training

Digital Climax

SEO opleiding & training

SEO opleiding

Wil jouw team een deep dive nemen in SEO? Wil jouw marketeer zijn kennis over SEO upgraden? Tijdens onze SEO opleidingen & trainingen leer jij de kneepjes van het vak om de eerste plaats in Google te bemachtigen. Ontdek hoe je de juiste keywords inzet, hoe je de laadsnelheid van je site verbetert, hoe je contacten legt voor backlinks en véél meer. Onze SEO opleidingen zijn up to date en direct toepasbaar voor je eigen website!

SEO opleiding van Digital Climax

Inhouse SEO opleiding

Wil jij weten hoe je je eigen SEO kan verbeteren? Op jouw kantoor in je vertrouwde omgeving leert jouw team hoe SEO te implementeren en in te zetten als marketingkanaal. SEO expert en informaticus Axl Van Steenacker neemt je in enkele uren mee door de belangrijkste aspecten van SEO.

Deze opleidingen zijn op maat samengesteld. We vertrekken vanuit de huidige situatie van je website. Wat is er al goed? Wat kunnen we eenvoudig verbeteren voor een betere SEO score? Daarnaast kijken we ook naar jullie vragen en de algemene werkpunten die wij gevonden hebben.

Uiteraard zorgen we ook dat jullie mee zijn met de laatste updates van Google. Want om SEO te begrijpen, moet je beginnen bij het algoritme van Google. Van zodra je dit doorhebt, ben je klaar om hoog te scoren in de zoekresultaten.

Het enige wat je nodig hebt voor de inhouse SEO opleiding is een ruimte met een beamer!

Algemene SEO opleidingen

Naast inhouse opleidingen, organiseert Digital Climax ook algemene SEO opleidingen. Relevante onderwerpen, veranderingen in het algoritme en eenvoudig toepasbare technieken worden hierin besproken. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze SEO opleidingen? Schrijf je vrijblijvend in, we informeren je als eerste over onze nieuwste opleidingen.

SEO opleiding & Training informatie

Onze SEO opleidingen

SEO opleiding door Axl Van Steenacker

Axl is het gezicht achter Digital Climax en de Digital Climax Academy. Hij bouwde ervaring op als webdeveloper en ontwikkelde een passie voor SEO. Zijn e-books en whitepapers hielpen meer dan 1.000 ondernemers en mede marketeers hun kennis over SEO uit te breiden. Al drie jaar maakt hij SEO geoptimaliseerde websites voor verschillende kmo’s.

Wat je zeker nog moet weten over Axl? Onze eigen website staat consequent bovenaan Google als je ‘SEO’ opzoekt. Test maar!

SEO Consultant

Axl

SEO-specialist

Wat kan je verwachten tijdens de SEO opleiding van Digital Climax?

We nemen tijdens de SEO opleiding een uitgebreide deep-dive in de wereld van SEO. Beginnend vanuit je eigen website leren we je alles bij over het Google algoritme en hoe jij die eerste plaats kan bemachtigen. We bespreken volgende aspecten uitgebreid:

  • Hoe werkt SEO?
  • Algoritme updates en hoe ermee om te gaan
  • Wat kan je verbeteren aan je eigen site?
  • Local SEO
  • SEO copywriting en converterende content
  • Technische aspecten die jij makkelijk kan aanpassen

 

Kostprijs van een SEO opleiding

Omdat onze SEO opleidingen op maat samengesteld zijn, is de prijs afhankelijk van verschillende factoren. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw team!

SEO opleiding informatie