SEO uitbesteden

Digital Climax

SEO uitbesteden

Je SEO uitbesteden om beter vindbaar te zijn in Google

Wil jij hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Als SEO bureau kennen wij het algoritme van Google als geen ander en weten wij hierop in te spelen. Van technische optimalisaties, content marketing en linkbuilding tot conversie optimalisaties en lokale SEO. Wij zetten alles op alles om jou bovenaan te krijgen in Google.

SEO uitbesteden

Waarom je SEO uitbesteden?

SEO, of ook wel Search Engine Optimization genoemd, wordt toegepast op jouw website om hoger te scoren in Google. Een goede positie bemachtig je door rekening te houden met drie pijlers: techniek, content en autoriteit. Het is dus niet enkel belangrijk dat je bolletjes groen kleuren, maar ook dat er kwalitatieve content gepubliceerd wordt, dat die technisch geoptimaliseerd is en zo de nodige autoriteit verzamelt.

Ja, het kan een complex gegeven zijn om je website te optimaliseren. Door je SEO uit te besteden doe je beroep op onze ervaring en expertise. Zo hoef je zelf niet aan de slag.

De meeste ondernemers hebben noch tijd, noch interesse om de geheimen van het Google algoritme bloot te leggen. Wij helpen je graag met het bemachtigen van die eerste positie!

SEO uitbesteden - Digital Climax

Je SEO uitbesteden

SEO uitbesteden, een goede investering?

Vaak wordt SEO gezien als een kleine opgave. Maar in een wereld van digitale marketing zijn alle slimme bedrijven momenteel bezig met het optimaliseren van hun website. SEO mikt op lange termijn en brengt veel werk met zich mee. Je moet de concurrentie natuurlijk voorblijven.

Als SEO bureau zorgen wij dus niet enkel voor het optimaliseren van je site, maar ook voor het onderhoud. Het blijven publiceren van content, up to date blijven met de juiste zoekwoorden, veranderingen in het algoritme opvolgen en zo verder. Wij doen er alles aan om jou zo hoog mogelijk te laten scoren in Google.

Is je SEO uitbesteden een goede investering? Is de eerste positie bemachtigen op Google een win voor je bedrijf? We helpen je graag!

Het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie is een langdurige samenwerking. Hoe beter wij jou en je bedrijf kennen, hoe beter we hierop kunnen inspelen. We zetten niet enkel in op de eerste positie in Google, maar ook op een fijne samenwerking.

SEO uitbesteden, een goede investering?

SEO uitbesteden

We focussen op volgende onderdelen in onze samenwerking:

Website optimalisatie

Om te scoren in Google moet je website in topconditie zijn. We gaan op zoek naar verbeterpunten en implementeren deze zelf of werken samen met je webbouwer.

Zoekwoorden onderzoek

Vooraleer we starten brengen we in kaart hoe jouw klanten zoeken op Google. Welke termen gebruiken ze, wat is de zoekintentie… Op basis van dit rapport stellen we een strategie op waarmee jij scoort in Google.

Concurrentie analyse

Naast de data die we van Google krijgen brengen we ook de concurrentie in kaart. Wie zijn je concurrenten en wat doen zij om te scoren in Google? Belangrijk hier is de zoektocht naar mogelijkheden om hen te overtreffen. Daar streven we uiteraard naar.

Content creatie

Google toont informatie aan je website bezoekers. Om iets te kunnen tonen, moeten we natuurlijk eerst aan de slag om content te creëren. Wij zorgen voor de uiteenzetting van SEO vriendelijke content.

Linkbuilding

Om die content credibiliteit te krijgen, gaan we op zoek naar andere websites die het over gerelateerde onderwerpen hebben. Wanneer zij een link naar jouw website plaatsen, toont dit aan Google dat jouw content een hoge waarde heeft.

Analytics & opvolging

Het algoritme van Google evolueert constant. We houden dan ook steeds rekening met wijzigingen en sturen bij waar nodig. Is je content verouderd, zakt een artikel plots weg? We staan klaar om te springen bij problemen.

Je SEO uitbesteden

Om beter te scoren in Google moet ieder onderdeel perfect in orde zijn. Wij zorgen voor een hogere positie in Google voor jouw klanten. Je hoeft je daarvoor niets aan te trekken van al dat technisch gedoe, wij staan altijd klaar!

Al deze aspecten zijn cruciaal voor het bemachtigen van die eerste positie in Google. Het komt er dus eigenlijk op neer dat je Digital Climax terecht kan voor all-in-one SEO! Wil je meer weten? Ontdek al onze SEO diensten.

Heb jij een inhouse SEO copywriter en geen ondersteuning nodig bij content? We ondersteunen jou graag waar nodig en bundelen onze krachten voor indrukwekkende resultaten.

Waarom je SEO uitbesteden aan Digital Climax?

Open communicatie

Voor de beste resultaten moeten we goed communiceren. Jij kent je markt, wij kennen de zoekmachines. We combineren die kennis voor de beste resultaten.

Ook naar resultaten en verwachtingen toe is het belangrijk dat we op dezelfde lijn zitten.

Lange termijn samenwerking

SEO resultaten durven al eens op zich laten wachten. SEO is namelijk een proces van lange duur. Zomaar even alles goed zetten werkt niet.

Wanneer jij je SEO uitbesteedt, gaan we voor langere duur aan de slag voor het beste resultaat.

Bewezen strategie

Onze manier van werken en strategie hebben zich al bij verschillende klanten bewezen. Geen trucendoos maar consistent werken aan de juiste zaken. Dat is onze succesformule.

Hoe heb jij onze website ontdekt misschien?

Moet je heel je SEO uitbesteden? 

Zoals eerder vermeld, bestaat SEO uit meerdere belangrijke aspecten. Je website moet technisch geoptimaliseerd zijn, je moet de juiste keywords gebruiken in je teksten, je website moet autoriteit uitstralen en nog veel meer. SEO is dus een hele klus.

Heb je een inhouse copywriter die kennis heeft van SEO? Heeft jouw ICT team kennis van technische optimalisaties? Dan kan je die aspecten uiteraard zelf doen. Met al de rest helpen we je graag verder! Ontdek onze SEO diensten.

Uiteraard kan je voor advies over de aspecten die je zelf opneemt ook bij ons terecht.

Kosten voor het uitbesteden van SEO

Zoekmachine optimalisatie is geen exacte wetenschap. Wat jouw website nodig heeft om hoger te scoren in Google is afhankelijk van je huidige situatie. Heb je al een website, is er al relevante content? Of moet je nog helemaal van 0 beginnen?

Deze aspecten zijn enorm belangrijk voor het bepalen van de kostprijs van je project. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

SEO uitbesteden