Over Digital Climax

Wil jij hoger scoren in Google?

Dan zit je goed. Wij optimaliseren websites, creëren content en zetten alles op alles om jou te laten scoren. Benieuwd hoe? Maak kennis met Digital Climax.

SEO voor beginners 2021 zoekmachine optimalisatie

Wie zijn wij?

Digital Climax is een SEO-bureau. Dat betekent dat we jou helpen om beter te scoren in de organische zoekresultaten. We gaan voor hogere rankings, meer bezoekers én meer omzet.

Waarom wij inzetten op SEO

The best place to hide a dead body is on the second page of Google. Hoe vaak bezoek jij die 2e pagina van de Google zoekresultaten? Laat staan alle pagina’s die volgen.

Wanneer jij op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt, zal je veel meer bezoekers aantrekken. In tegenstelling tot advertenties behaal je met SEO resultaten die je echt verdient, resultaten die blijven duren. Jij hebt immers aan Google bewezen dat je het waard bent om op die top positie te staan. Op lange termijn is het goedkoper en zal je er meer resultaat uithalen.

Wij helpen jou om beter te scoren, zodat je beter vindbaar bent online en meer potentiële klanten bereikt. Daarom zetten wij in op SEO.

Axl_SEO_Specialist

Axl Van Steenacker

Axl is SEO-specialist en oprichter van Digital Climax. Hij bouwde ervaring op als webdeveloper en begon zich meer en meer te richten op SEO. Axl bekijkt de dingen op lange termijn en hecht veel belang aan zijn klanten en een langdurige samenwerking. Want met SEO ben je vertrokken voor de lange termijn. Je zal voor een lange periode met elkaar in zee gaan en intens samenwerken.

Nathalie_SEO_Copywriter

Nathalie Braem

Nathalie is SEO-copywriter en verzorgt de copywriting van Digital Climax. Met een passie voor tekst en SEO schrijft ze wervende artikels en webteksten voor op jouw website. Naast copywriting zal ze ook een duik nemen in de technische kant van SEO. Waar Nathalie echt enthousiast van wordt? Jou hoger laten scoren in Google door middel van sterke, kwalitatieve en creatieve content.

Ilke_SEO_Consultant

Ilke Cauwenbergh

Ilke is onze SEO-consultant. Ze heeft een gezonde interesse voor research en combineert dat met haar technische kennis in webdevelopment. Bij Digital Climax staat ze dan ook in voor de SEO optimalisatie van jouw website. Geen idee waar te beginnen met je SEO? Ilke helpt je op weg.

Jij?

Kom jij binnenkort ons team versterken? Bekijk onze vacatures en kijk of er een match tussenzit!

Kunnen wij jou helpen?

Jij bent een ondernemer met een missie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

SEO is niet voor iedereen weggelegd. Het is een investering op lange termijn. Dag op dag verschil zien bestaat niet. We richten ons daarom op KMO’s die een echte impact willen maken.

Met SEO ondersteunen we jou met betere rankings, meer verkeer en een betere website. Het einddoel is uiteraard ook meer omzet.

Digital Climax Team
SEO diensten

SEO Diensten

Ontdek hoe jij, samen met ons, SEO kan inzetten voor betere rankings in Google en meer omzet. Met onze SEO diensten werken we consistent aan een betere website met resultaat.

White label SEO
SEO uitbesteden
SEO coaching
SEO opleiding/training

Hoe implementeren we SEO voor jou?

We starten met een eerlijke analyse van je huidige website. Wat je daarna van ons mag verwachten?

 

Technische optimalisaties

Om goed te scoren in Google is het belangrijk dat jouw website ook technisch in orde is. We analyseren de verbeterpunen en optimaliseren de technische kant van jouw website zodat hij optimaal gevonden kan worden.

 

Sterke content

We voorzien sterke content voor jouw website. Content die werkt. Dat betekent dat we de juiste zoekwoorden gebruiken en straffe teksten schrijven voor jouw doelgroep. Content die een meerwaarde biedt aan jouw klanten.

Kwalitatieve backlinks

Met kwalitatieve backlinks bouw je aan de autoriteit van je website. Wij zorgen voor een linkbuilding strategie die werkt. Linkbuilding is een van de moeilijkste onderdelen van SEO. We nemen deze taak volledig op ons en werken aan kwalitatieve backlinks die jouw website in waarde doen stijgen.

 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het verbeteren van jouw website om zo je conversieratio te verhogen. Daarvoor heb je analyses en een stevige strategie nodig. Wij optimaliseren jouw website en content. Zo krijg je een beter inzicht in je doelgroep en stijgen het vertrouwen en de gebruikerservaring van je website. Meer bezoekers die echte klanten worden, daar zorgen we voor.

 

Op deze manier werken we voor onze klanten aan top posities in Google. We implementeren wat er nodig is om hoger te scoren in Google. We vertrekken vanuit jouw huidige positie en staan steeds paraat met nieuwe inzichten en straffe gegevens om jouw website beter te laten scoren. Dat doen we volledig op jouw maat.