White label SEO

Digital Climax

White label SEO

Wat is white label SEO?

Bij white label SEO schakel je een externe SEO specialist in die alles aflevert in naam van jouw bedrijf. Jij ontvangt dus al de analyses, domeinen en bestanden zonder branding en bent de eigenaar van het geleverde werk.

Voordelen van white label SEO

Door het uitbesteden van je SEO kan jij je klanten snel en professioneel verder helpen zonder zelf te investeren in opleidingen. Want als marketing, communicatie of web development agency heb jij vast al wel eens de vraag gekregen voor ondersteuning bij zoekmachine optimalisatie.

Wanneer je dan zelf geen expert in huis hebt, is het uiteraard vervelend deze opdracht te moeten afwijzen. Maar het kan anders! Dankzij white label SEO biedt Digital Climax ondersteuning aan binnen jouw team. Door onze krachten te bundelen, leveren we geweldige resultaten af.

White label SEO service van Digital Climax

White label SEO ondersteuning voor jouw agency

Heeft jouw marketing, communicatie of web development team geen inhouse SEO expert? Digital Climax helpt jou graag verder met white label SEO als externe specialist. We ondersteunen jou met het opbouwen en uitvoeren van een SEO plan zodat jouw klant die eerste plaats in Google kan bemachtigen. Zonder dat jij een grote investering moet maken in opleidingen.

Discretie gegarandeerd

Je kan er als agency uiteraard voor kiezen om je klant op de hoogte te brengen van externe experts. Doe je dit liever niet? Dan hoeft je klant ook niet te weten dat wij jou ondersteunen. Al onze bestanden zullen in een standaard formaat worden afgeleverd zodat jij ze helemaal in je huisstijl kan gieten.

White label SEO voor agencies

Eens samenzitten?

Is investeren in SEO belangrijk?

Is de eerste plaats bemachtigen in Google een win voor je bedrijf? Twee keer ja dus. Makkelijk vindbaar zijn wil zeggen dat veel potentiële leads je website binnenkomen en dat je omzet verhoogt.

Een heel knappe website vol interessante copy is heel belangrijk, maar nog belangrijker is dat mensen je website vinden. En dat is net wat (white label) SEO doet!

White label SEO resultaten

Onze white label SEO ondersteuning

SEO bestaat uit 3 belangrijke pijlers: content, techniek en autoriteit. Je kan bij Digital Climax terecht voor alle aspecten:

Website optimalisatie

Om te scoren in Google moet je website in topconditie zijn. We gaan op zoek naar verbeterpunten en implementeren deze zelf of werken samen met je webbouwer.

Zoekwoorden onderzoek

Vooraleer we starten brengen we in kaart hoe jouw klanten zoeken op Google. Welke termen gebruiken ze, wat is de zoekintentie… Op basis van dit rapport stellen we een strategie op waarmee jij scoort in Google.

Concurrentie analyse

Naast de data die we van Google krijgen, brengen we ook de concurrentie in kaart. Wie zijn je concurrenten en wat doen zij om te scoren in Google? Belangrijk hier is de zoektocht naar mogelijkheden om hen te overtreffen. Daar streven we uiteraard naar.

Content creatie

Google toont informatie aan je website bezoekers. Om iets te kunnen tonen, moeten we natuurlijk eerst aan de slag om content te creëren. Wij zorgen voor de uiteenzetting van SEO vriendelijke content.

Linkbuilding

Om die content credibiliteit te krijgen, gaan we op zoek naar andere websites die het over gerelateerde onderwerpen hebben. Wanneer zij een link naar jouw website plaatsen, toont dit aan Google dat jouw content een hoge waarde heeft.

Analytics & opvolging

Het algoritme van Google evolueert constant. We houden dan ook steeds rekening met wijzigingen en sturen bij waar nodig. Is je content verouderd, zakt een artikel plots weg? We staan klaar om te springen bij problemen.

White label SEO

Om beter te scoren in Google moet ieder onderdeel perfect in orde zijn. Wij zorgen voor een hogere positie in Google voor jouw klanten. Je hoeft je daarvoor niets aan te trekken van al dat technisch gedoe, wij staan altijd klaar!

Al deze aspecten zijn cruciaal voor het bemachtigen van die eerste positie in Google. Het komt er dus eigenlijk op neer dat je Digital Climax terecht kan voor all-in-one SEO! Wil je meer weten? Ontdek al onze SEO diensten.

Heb jij een inhouse SEO copywriter en geen ondersteuning nodig bij content? We ondersteunen jou graag waar nodig en bundelen onze krachten voor indrukwekkende resultaten.

Hoeveel kost white label SEO?

Zoals eerder besproken brengt SEO heel wat met zich mee. Om dus een offerte op te kunnen stellen, hebben we wat meer informatie nodig.

Waar heb je ondersteuning nodig?

SEO zelf kan je nog verder opsplitsen. Afhankelijk van in-house talent kunnen we elkaar aanvullen waar nodig. Zo brengen we een all-in service in een white label jasje.

Op hoeveel projecten heb je white label SEO nodig?

Het aantal projecten speelt uiteraard een rol. We kijken graag naar het startpunt van je klanten en vertrekken van daar om jouw offerte op te stellen.

Aan welke snelheid wil je werken?

We werken steevast aan langdurige samenwerkingen. SEO kan je nu eenmaal niet even goedzetten en klaar. De snelheid waaraan we zaken uitvoeren kan wel variëren.

White label SEO inschakelen

Als je helemaal tot hier gescrolld bent, ben je echt geïnteresseerd in white label SEO. We kunnen je de voordelen blijven aantonen maar het lijkt ons interessanter eens te bellen. We leren jou graag kennen. Voelen we een match? Dan nemen we het van daar verder op.

Flexibel inzetbaar

Een samenwerking moet langs twee kanten klikken. Een eerste kennismaking is voor ons daarom uiterst belangrijk. We leren jou en het bedrijf kennen en bekijken waar en hoe we kunnen helpen. Hoe werken jullie vandaag? Welke processen zijn er? Welke waarden dragen jullie uit?

Op basis hiervan zetten we een flexibele samenwerking op. Wij trekken graag mee aan jullie kar op jullie wijze. Dat is de basis voor een langdurige samenwerking.

White label SEO informatie