SEO Portfolio

Ontdek ons werk

SEO portfolio

Case: Swim-up Pools

Swim-up Pools maakt kwalitatieve opbouw zwembaden. Voor hun SEO strategie zijn foto’s essentieel. Daarmee laten ze mensen onmiddellijk wegdromen van een mooi zwembad en het vakantiegevoel dat ze willen creëren.

Hieronder zie je hun eerste positie voor container zwembad, een van hun belangrijkste zoekwoorden.

Digital Climax ondersteunt ons om hoger te scoren in Google. Ze denken mee over onze SEO, brengen ideeën aan en sturen bij waar nodig. Fijne samenwerking met resultaat.

David

Zaakvoerder, Swim-up pools

Case: Addmodum

Addmodum ontzorgt KMO’s van hun administratie. Een bedrijf met sterke ambities en een lange termijn visie. Om op lange termijn te groeien lieten we een website bouwen op basis van een SEO plan (klopt, niet omgedraaid. Dat werkt meestal een stuk beter)

Ondertussen scoren ze bovenaan in Google, en ja zelfs Bing, voor hun belangrijkste zoekwoorden. Denk aan “administratie”, “administratiekantoor”, “administratieve hulp” en “administratieve ondersteuning”. Uiteraard is de lijst langer en bouwen we verder aan een kwalitatieve website met resultaat.

Ik kan me geen trouwere partner voorstellen voor onze SEO. Het was voor mij nieuw, en nu na enkele maanden zie je wat er ontstaat van nieuwe klant aanvragen. SEO is voor mij een sales die geen opslag, geen vakantie, geen afwezigheden komt vragen. De meest online trouwe sales medewerker. Dankjewel Digital Climax!

Annelies

Zaakvoerster, Addmodum

Case: Vangrails Sanders

Vangrails Sanders verkoopt en plaatst kwalitatieve aanrijbeveiliging. Om klanten aan te trekken gingen we aan de slag met SEO, uiteraard 😜

Na een fijne samenwerking bereikten ze topposities voor al hun zoektermen en waren ze vertrokken voor lange termijn resultaten.

We hebben een jaar geïnvesteerd in onze SEO, daar plukken we nu (1,5 jaar later) nog steeds de vruchten van. Digital Climax is vlot bereikbaar, denkt mee en focust op resultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Tim

Zaakvoerder, Vangrails Sanders

Ook samenwerken?

We helpen ambitieuse KMO’s groeien op lange termijn met zoekmachine optimalisatie. We werken aan een sterke website of webshop die iets nuttigs te vertellen heeft en gaan op zoek naar kwalitatieve backlinks.

Met die formule helpen we je om hoger te scoren, meer verkeer aan te trekken en je omzet te verhogen.

Let op

SEO is niet voor iedereen weggelegd, bovenstaande resultaten halen we niet van vandaag op morgen maar vloeien voort uit continu optimaliseren, bijsturen en kiezen voor kwaliteit in plaats van quick wins.