SEO case: Swim-up Pools

Swim-Up Pools maakt kwalitatieve opbouw zwembaden. Daarvoor heb je geen bouwvergunning of graafwerken nodig. De zwembaden worden in eigen atelier op maat van de klant gemaakt. Onze missie: zoekmachines overtuigen van de meerwaarde van Swim-Up Pools en bezoekers laten wegdromen naar dat vakantiegevoel in hun eigen tuin.

Resultaten van SEO

Met Swim-Up Pools werkten we ruim een jaar samen. Uit ons zoekwoordenonderzoek kwamen waardevolle keywords. Ruim een jaar na afronding van het traject scoort Swim-Up Pools nog steeds bovenaan de zoekresultaten voor belangrijke zoekwoorden zoals ‘containerzwembad’ en ‘opbouwzwembad’.

“Digital Climax ondersteunt ons om hoger te scoren in Google. Ze denken mee over onze SEO, brengen ideeën aan en sturen bij waar nodig. Fijne samenwerking met resultaat.”

David

Zaakvoerder, Swim-up Pools

swim-up pools keyword positie

SEO op lange termijn

Swim-Up Pools is een perfect voorbeeld dat zoekmachineoptimalisatie een lange termijn strategie is. We raden het doorgaans niet aan, maar het is perfect mogelijk om je inspanningen een tijdlang te verminderen of zelfs stop te zetten. Toch blijf je met je pagina’s bovenaan de zoekresultaten ook daarna nog organisch verkeer, leads en klanten binnenhalen. Pas dan besef je de echte return van SEO.

Swimup pools grafiek
SEO bureau inzetten voor jouw bedrijf

Eens samenzitten?

SEO aanpassingen

We werkten ruim een jaar samen met Swim-Up Pools. In die periode ontfermden we ons over de technische SEO van hun website, over contentcreatie van kwalitatieve inhoud en over het opbouwen van autoriteit, onder meer met backlinks. Dit zijn de aanpassingen die we voor hun SEO deden.

Techniek

Met onze klanten doorlopen we steeds hetzelfde proces, waarbij we beginnen met een SEO scan en een kennismaking. Bij Swim-Up Pools bleek onder meer dat niet elke pagina aangepast was aan mobiele weergaves, dat niet alle interne links correct lagen en dat er mogelijkheden lagen om de Google Mijn Bedrijf te optimaliseren. Quick fixes die een rechtstreekse invloed hebben op hoe zoekmachines naar je website kijken.

Contentcreatie

Ons zoekwoordenonderzoek leverde een aantal interessante keywords op. Na aftoetsen met Swim-Up Pools schreven we verschillende nieuwe pagina’s uit. Aan elke pagina voegden we onder meer de antwoorden op veelgestelde vragen, klantgetuigenissen, foto’s en prijzen toe. Zo’n uitgebreide helpful content weten zowel zoekmachines als bezoekers te waarderen. Uiteraard vergaten we de CTA’s niet, zodat bezoekers ook converteren tot leads en klanten.

Afbeeldingen

Swim-Up Pools verkoopt geen zwembaden, maar een zorgeloos vakantiegevoel in eigen tuin. Daarin spelen foto’s een belangrijke rol. Die doen bezoekers onmiddellijk wegdromen. Ook in zoekmachines scoor je hiermee – tenminste, wanneer je gebruik maakt van afbeeldingen SEO, zoals wij deden voor de website van Swim-Up Pools. Zo lieten we geen kans onbenut om online gevonden te worden.

Digital Climax, jouw SEO partner

Een SEO agency met focus op winst? Dan ben je bij Digital Climax aan het juiste adres. Ons team van SEO-experts perfectioneert jouw website op technisch, inhoudelijk en autoritair vlak. Door in te zetten op de drie pijlers van SEO, geraak je bovenaan de zoekresultaten. En dan is de kans veel groter dat mensen naar jou doorklikken. Ook scoren in de zoekmachines? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.