SEO case: Addmodum

Addmodum ontzorgt kmo’s van hun administratie. Een bedrijf met sterke ambities en een langetermijnvisie. Om Addmodum blijvend te laten groeien, bouwden we een website op basis van een SEO-plan. (Spoiler alert: dat werkt meestal een stuk beter dan omgekeerd je website te bouwen en vervolgens aan te passen aan je SEO.)

Resultaten van SEO

Ondertussen scoort Addmodum bovenaan in Google, en zelfs in Bing, voor hun belangrijkste zoekwoorden. Denk aan “administratie”, “administratiekantoor”, “administratieve hulp” en “administratieve ondersteuning”. Uiteraard is de lijst langer en bouwen we verder aan een kwalitatieve website met focus op resultaat.

“Ik kan me geen trouwere partner voorstellen voor onze SEO dan Digital Climax. Het was voor mij nieuw, maar nu, na enkele maanden, zie je wat er ontstaat van nieuwe klantaanvragen. SEO is een online sales die geen opslag, geen vakantie, geen afwezigheden komt vragen, kortom de meest trouwe verkoopmedewerker. Dankjewel, Digital Climax!”

Annelies

Zaakvoerster, Addmodum

Antwerpse SEO voorbeeld Addmodum

SEO op lange termijn

Doordat we de website van Addmodum zelf codeerden, zijn we zeker dat hij blijft beantwoorden aan de eisen van zoekmachines, zoals voldoende snelheid, het aanpassingsvermogen voor verschillende apparaten en een stevige beveiliging. Of een nieuwe website laten bouwen ook voor jou interessant is, is afhankelijk van jouw situatie. Uiteraard bekijken we die graag samen met jou.

SEO is niet ‘set and forget’, wel een langetermijnstrategie. We zorgen ervoor dat Addmodum hoog blijft scoren door regelmatig relevante inhoud toe te voegen. De input voor die helpful content krijgen we uit zoekwoordenonderzoeken en van de klant zelf, tijdens ons maandelijks overleg. Daar overlopen we ook alle ondernomen acties en de resultaten die die opleverden.

SEO bureau inzetten voor jouw bedrijf

Eens samenzitten?

SEO aanpassingen

SEO is een proces. We ondernemen verschillende stappen om ervoor te zorgen dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten. Welke stappen precies? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals je doel, je vertrekpunt en je concurrentie. Bij Addmodum deden we onder meer volgende SEO aanpassingen.

Techniek

Doorgaans zitten we hiervoor samen met je webdeveloper. Bij Addmodum staken we zelf de handen uit de mouwen. Twee grote voordelen: het bedrijf is zeker dat hun website SEO-technisch op punt staat én is geen extra budget kwijt aan aanpassingen achteraf door een externe partij.

Contentcreatie

Een zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse maakten duidelijk op welke keywords we best inzetten. Die pagina’s verbonden we met elkaar door ze samen te brengen in contentclusters. Uiteraard voorzagen we ruimte voor nieuwe inhoud. Zo lanceerde Addmodum recent nog een taxiservice voor een vlotte verwerking van de administratie van hun klanten.

SEO-loop

Kwalitatieve content genereert vanzelf backlinks. Ondertussen leveren we nog steeds nieuwe inhoud aan, volgen we pagina’s op en optimaliseren we ze indien nodig. Zo blijven we bouwen aan een website waar zowel zoekmachines als bezoekers met veel plezier naar toekomen en naar terugkeren. Het gevolg voor Addmodum: meer verkeer, meer leads, meer klanten en een grotere omzet.

Digital Climax, jouw SEO partner

Digital Climax is een SEO agency met focus op winst. Onze SEO-experts zetten in op techniek, content en autoriteit, de drie pijlers van SEO. Samen zorgen we ervoor dat gebruikers van zoekmachines zoals Google jouw website als eerste te zien krijgen. Zo is de kans veel groter dat ze doorklikken. Ook stijgen in de zoekresultaten? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.