SEO Bureau

Digital Climax

Bovenaan in Google

Jouw partner voor betere posities in Google

Als SEO bureau zetten wij ons dagelijks in om onze klanten hoger te laten scoren in Google. Dat doen we door in te spelen op het algoritme van Google.

We gaan aan de slag met technische optimalisaties, content marketing, linkbuilding, conversie optimalisaties, lokale SEO, … Kort gezegd zetten we alles op alles om jou bovenaan te krijgen in Google.

De SEO resultaten voor onze klanten

Onze klanten verhogen hun omzet dankzij een hoge plaats in Google.

De resultaten van SEO bureau - Digital Climax
SEO bureau - Digital Climax -Hogere positie in Google

Gratis SEO scan

Volledige SEO ondersteuning

Wij slapen niet vooraleer jij bovenaan verschijnt in Google. Dat is natuurlijk niet op 1, 2, 3 geregeld. SEO mikt op lange termijn. Wij zetten dan ook extra in op een toffe samenwerking. Hoe beter wij jou, je bedrijf en je werking kennen hoe beter we hierop kunnen inspelen. Dat zorgt voor meer resultaat en tevreden klanten.

SEO bureau met focus op resultaat

Wie jou positie 1 in Google belooft gaat uit de bocht. Marketing is geen exacte wetenschap, we moeten rekening houden met zoveel externe factoren. Concurrentie, wijzigingen aan het algoritme, website gezondheid, …

Wat we beloven?

Wij beloven dat we er alles aan doen om jouw website bovenaan te krijgen. Onze cases tonen daar het resultaat van. We werken dan ook niet met wurgcontracten maar geloven in de meerwaarde die we leveren. Als SEO bureau zorgen wij voor al de nodige optimalisaties. Zo werken we samen naar een top positie in Google.

Het voordeel van een SEO bureau?

SEO is een investering, eentje voor de toekomst. Wanneer je aan de slag gaat met SEO kan je alleen maar vooruit gaan. Je website wordt beter, je stijgt in Google, je krijgt meer bezoekers, meer klanten.

Is het resultaat toch niet wat je verwachte? Dan sta je nog steeds verder dan voorheen. En wat is de werkelijke kost van niets doen? Gelukkig weten wij waaraan we beginnen. We zetten onze ervaring en expertise dan ook graag in voor jouw bedrijf.

Hoger scoren in Google met hulp van een SEO bureau

Hoe wij scoren als SEO bureau

Jij wil hoger scoren in Google, daarom ben je op zoek naar een SEO bureau dat je begeleid. Wij gaan voor een lange termijn samenwerking waarbij we inzetten op resultaat. We zorgen voor de juiste strategie om bovenaan te scoren in Google.

Website optimalisatie

Om te scoren in Google moet je website in topconditie zijn. We gaan op zoek naar verbeterpunten en implementeren deze zelf of werken samen met je webbouwer.

Zoekwoorden onderzoek

Vooraleer we starten brengen we in kaart hoe jouw klanten zoeken op Google. Welke termen gebruiken ze, wat is de zoekintentie, … Op basis van dit rapport stellen we een strategie op waarmee jij kan scoren in Google.

Concurrentie analyse

Naast de data die we van google krijgen brengen we ook de concurrentie in kaart. Wie zijn je concurrenten en wat doen zij om te scoren in Google. Belangrijk hier is de zoektocht naar mogelijkheden om hen te overtreffen. Daar streven we uiteraard naar.

Content creatie

Google toont informatie aan je website bezoekers. Om iets te kunnen tonen moeten we natuurlijk eerst aan de slag om content te creëren. Wij zorgen voor de uiteenzetting van SEO vriendelijke content.

Linkbuilding

Om die content credibiliteit te bezorgen gaan we op zoek naar andere websites die het over gerelateerde onderwerpen hebben. Wanneer zij een link naar jouw website plaatsen toont dit aan Google dat jouw content een hoge waarde heeft.

Analytics & opvolging

Het algoritme van google evolueert constant. We houden dan ook steeds rekening met wijzigingen en sturen bij waar nodig. Is je content verouderd, zakt een artikel plots weg, … We staan klaar om te springen bij problemen.

All-in SEO

Om beter te scoren in Google moet ieder onderdeel perfect in orde zijn. Wij zorgen voor een hogere positie in Google voor jouw KMO. Je hoeft je daarvoor niets aan te trekken van al dat technisch gedoe, wij staan altijd klaar!

SEO ALS DUURZAME GROEIMOTOR

Als ondernemer is het vandaag de dag niet meer weg te denken. Je moet online gevonden worden. Wij zijn gespecialiseerd in Google. Daarbij trekken we eropuit om jouw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen. We gaan niet voor minder!

Als SEO bureau zetten we ons dan ook graag in om ook jou bovenaan te laten scoren in Google. Hoe we dat juist doen? Dat stellen we volledig af op jouw bedrijf.

Wij gaan voor groei!

Marketing zorgt voor groei, daar zetten we dus vol op in. Groei is voor ieder bedrijf anders. Daarom vertrekken we steeds vanuit de doelstellingen van het bedrijf. Zo leren we jullie kennen en weten we waar de focus ligt.

Nadat we jullie door en door leren kennen gaan we aan de slag. We bouwen aan een relatie op lange termijn. Dat brengt als extra voordeel dat we snel kunnen schakelen en we jullie doelstellingen mee opvolgen.

SEO bureau inzetten voor jouw bedrijf

Eens samenzitten?

SEO cases

Dit deden we voor klanten

Van niet te vinden naar omzetmachine

Bij de eerste kennismaking was deze klant niet te bespeuren op relevante zoekwoorden. We gingen aan de slag met een uitgebreide analyse en stelden een plan op maat op.

Vandaag de dag trekt de website meer dan 1000 bezoekers per maand aan. Heel wat interessante leads maar vooral extra bestellingen maken dat deze campagne de klant helpt groeien.

SEO bureau resultaten - verkeer & omzet
Hoger scoren in Google met SEO
Betere posities in Google met een SEO bureau
Bereik hogere posities in Google dankzij een SEO bureau

Top positie in Google

Om meer klanten naar hun zaak te brengen gingen we aan de slag met SEO. We lieten een nieuwe website bouwen en zetten vanaf stap 1 in op een goede vindbaarheid. We begeleiden je dan ook van A-Z voor knappe resultaten.

In de cijfers hieronder, van de afgelopen 3 maanden, zie je het effect van een doordachte SEO strategie. We geven geen advertentiebudget uit maar trekken toch heel wat nieuwe klanten aan met behulp van SEO.

Hoge positie in Google dankzij een SEO bureau

Een SEO bureau inzetten voor jouw bedrijf

De resultaten spreken voor zich. Wij zetten ons 150% in om jou bovenaan te krijgen in Google. Daarbij focussen we op resultaat en de doelstellingen van jouw bedrijf.

Wij zetten dan ook graag onze opgebouwde expertise in om ook jouw website te laten groeien. Een investering waarbij je niet kan verliezen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bel ons gerust op of laat je gegevens achter. We spreken graag eens af om te bekijken hoe we ook jouw bedrijf bovenaan in Google krijgen.

0476 24 71 35

Wil jij ook groeien?

De voordelen van een SEO Bureau

Geen kosten per klik

Wanneer je adverteert in Google betaal je per keer dat iemand op je advertentie klikt. Die kost schakel je volledig uit met SEO. Je profiteert van dezelfde voordelen maar je bent niet verbonden aan het advertentieplatform van Google. Je komt dus vaak goedkoper uit.

Je valt beter op

Wanneer jouw ideale klant zoekt naar jouw product of dienst sta je tussen de resultaten. Je nieuwe klant leert je bedrijf kennen. Je bent aanwezig in iedere fase van het verkoopproces. Iedere klant begint zijn zoektocht in Google. Zorg dat je daar klaar staat!

Duurzame groei

Investeringen in SEO gaan lang mee. Wanneer je advertenties stopzet zakt je hele marketing in elkaar. Met SEO bouw je aan je website, die blijft op lange termijn voor jouw werken. Je ziet dan wel niet van dag op dag resultaat, je investering gaat veel langer mee.

Je bent echt geïnteresseerd hé?

Als je helemaal tot hier gescrolld bent dan ben je echt geïnteresseerd in een SEO bureau. We kunnen je de voordelen blijven aantonen maar het lijkt ons interessanter eens te bellen. We passen onze expertise graag vrijblijvend toe op jullie bedrijf.

Ontvang gratis een SEO scan

Check op 20 SEO factoren

We bezorgen je graag een volledige scan van jullie SEO score. Hoe scoor je in Google en wat kan er beter? Daarbij kunnen we je nog extra tips geven op maat van je bedrijf, zo weet je onmiddellijk waarmee je aan de slag kan/moet.

Gratis SEO scan